Els veïns de la superilla es podran adreçar a l'edifici Media-TIC per informar-se o per portar-hi queixes i suggeriments. Aquesta és una de les mesures que està aplicant l'Ajuntament per acostar la prova pilot a les demandes veïnals. JANET SANZ, tinenta d'alcalde d'Ecologia, Urbanisme i Mobilitat "S'estan estudiant moltíssimes coses al voltant de la mobilitat pública, especialment, dins i fora de l'àmbit. Estem treballant braç a braç i ens anirem reunint moltíssim amb els veïns." Als carrers de la superilla s'hi poden veure els primers ajustos, com el desplaçament dels pilons dels xamfrans per facilitar els girs, el canvi en la freqüència dels semàfors o la senyalització d'àrees de càrrega i descàrrega. Pels veïns, però, encara queden assignatures pendents. SÍLVIA CASORRÁN, AVV Poblenou "Aquests són canvis que no es veuen. Els canvis que esperem els veïns és que ens acostin les parades d'autobús a la superilla. I que l'aparcament, ja que s'ha reduït ,sigui d'àrea verda, per a residents principalment." La setmana que ve, veïns i Ajuntament es reuniran per fer una diagnosi de les primeres setmanes de superilla.

La tinenta d’alcalde d’Ecologia, Mobilitat i Urbanisme, Janet Sanz, ha explicat que continuen “treballant braç a braç” amb els veïns. Aquest dimecres, s’habilitarà un punt d’informació i de recollida de queixes i suggeriments per als veïns de la superilla a l’edifici Media-TIC. El 28 de setembre es farà una jornada de treball per fer una “diagnosi col·lectiva” de les primeres setmanes de la prova pilot. A més, el 13 d’octubre s’informarà dels pròxims passos a seguir en una sessió al consell de barri.

Després de dues trobades amb els veïns de la superilla, l’Ajuntament ha començat a aplicar petits canvis en els carrers d’aquesta àrea. Des de l’Associació de Veïns i Veïnes del Poblenou reconeixen que són unes mesures poc visibles i que es posaran a prova divendres que ve, un dia conflictiu pel que fa al trànsit. Asseguren que segueixen en espera que es resolguin dues queixes que, per ara, queden al tinter: la ubicació de les parades d’autobús i l’aparcament.