El carrer de Sant Gervasi de Cassoles ha recuperat aquest dilluns el sentit de circulació original entre el Bisbe Sivilla i Arimon. Fa poc més d’un mes, l’Ajuntament hi va implementar un canvi de sentit com a primera acció de la futura superilla de la Bonanova, però ha hagut de fer marxa enrere perquè, arran d’aquesta mesura, ha incrementat molt el trànsit al carrer d’Arimon.

Reduir la pressió viària

La intervenció es va fer amb l’objectiu de reduir la pressió viària al carrer de Sant Gervasi de Cassoles, ja que era una drecera habitual per accedir al passeig de la Bonavona. La mesura, però, no ha tingut els resultats esperats. Segons els veïns, es tracta d’un carrer de plataforma única on s’ha incrementat el risc d’accident. Aquest carrer té molta circulació de vehicles i també de vianants. Per tot plegat, l’Ajuntament ha decidit fer marxa enrere i rectificar els canvis abans d’hora, ja que la idea era fer una prova de sis mesos.

Una superilla amb entrebancs

La superilla de la Bonanova havia de començar a ser una realitat l’any 2020, però la pandèmia va fer que s’endarrerís. De fet, el 2018 ja es va fer una diagnosi del territori i es va establir un pla d’acció amb les actuacions necessàries. El projecte té com a principals objectius la pacificació del carrer de Sant Gervasi de Cassoles i la plaça de Frederic Soler, amb l’augment del verd i la reducció dels cotxes.