MICHAEL O'LEARY, president de Ryanair "Ryanair us ofereix llocs de treball i aquestes són les condicions. Si no us agraden us desitgem bona sort buscant una altra feina a Espanya."

Ryanair crea sis noves rutes des del Prat per connectar Barcelona amb Alacant, Bilbao, Estocolm, Hamburg, Menorca i Munic, i incrementa la freqüència en altres sis rutes ja existents: Gran Canària, Eivissa, Màlaga, Palma, Sevilla i Tenerife.

En total, Ryanair afegeix més de 190 freqüències setmanals a l’aeroport del Prat i calcula, així, transportar més de 5,8 milions de passatgers el 2012, per compensar -diuen- la supressió de connexions pel tancament de Spanair. La companyia irlandesa preveu mantenir els 5.800 llocs de treball que té ara a Catalunya. A més, fa una crida a tots els treballadors de Spanair (personal de vol i de terra) perquè els enviïn els currículums, ja que té previst augmentar la plantilla de cara a l’estiu, quan té pensat reforçar la prèsencia de la companyia al Prat.

El president de Ryanair, Michael O’Leary, ha explicat que ja s’han produït contactes amb els pilots de Spanair per transmetre’ls la invitació de treballar amb la companyia, encara que ha subratllat que l’aerolínia és una empresa irlandesa i que posa les seves pròpies normes i sous. És, ha dit, una condició que els futurs empleats hauran d’acceptar si volen treballar amb ells.