bitllets renfe gratis rodalies catalunya

Renfe recomana als usuaris de Rodalies i de trens de Rodalies i de mitjana distància que adquireixin els abonaments gratuïts abans del proper 5 de setembre. La companyia alerta que a partir d’aquesta data, el primer dilluns laborable després de les vacances d’estiu, hi haurà un increment considerable de viatgers i, d’aquesta manera, s’evitaran cues i possibles complicacions. Tot i això, Renfe ha anunciat que ha reforçat el personal dedicat a l’atenció al client i també la línia específica d’atenció telefònica (91)9191567.

Els abonaments es poden adquirir des del passat 24 d’agost, tant a l’aplicació mòbil de Renfe Rodalies, com també a les taquilles i les màquines d’autovenda de les estacions. Tot i que els títols gratuïts es podran adquirir fins que finalitza la mesura aprovada pel Govern, el proper 31 de desembre, Renfe recomana avançar la gestió del tràmit, sobretot si l’usuari ha d’agafar el tren coincidint amb els primers dies de la fi de les vacances.

48.000 abonaments gratuïts en dos dies

Els usuaris de Renfe han adquirit un total de 48.246 abonaments gratuïts de Rodalies de Catalunya en les primeres 48 hores des de la posada a la venda dels títols gratuïts. Del total d’abonaments, 41.736 s’han adquirit per a trajectes de Rodalies de Barcelona i 6.510 per a serveis de mitja distància convencional. Tarragona és la província on s’han adquirit més abonaments gratuïts de mitja distància, amb un total de 2.382, seguida de Girona, que acumula 2.155 abonaments comprats, Barcelona (1.749) i Lleida (224).