accident camp de l'arpa barcelona

Una dona gran, ocupant d’un turisme, ha resultat ferida lleu en un accident entre dos cotxes a l’encreuament dels carrers del Freser amb el de l’Eterna Memòria, al Camp de l’Arpa, aquest dilluns. El xoc s’ha produït cap a les 9 hores en un punt que els veïns denuncien que és la cruïlla més perillosa del barri. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat efectius de la Guàrdia Urbana i una unitat del SEM, que ha traslladat la dona ferida a l’Hospital Dos de Maig.

La topada frontal s’ha produït entre un vehicle negre i un de vermell que circulaven pels carrers del Freser amb el de l’Eterna Memòria, respectivament. Diversos testimonis han explicat a betevé que aquest és un punt amb poca visibilitat que, en aquest sinistre, s’ha vist agreujada per una furgoneta estacionada.

accident cruïlla Camp de l'Arpa

Semàfor intermitent

La plataforma Millorem Camp de l’Arpa ja fa temps que alerta que aquesta cruïlla és un punt negre. La vorera és molt estreta i els vianants sovint es veuen obligats a envair la calçada. Els vehicles, sobretot els que circulen per Freser, tenen poca visibilitat. Tot plegat en l’encreuament de dos carrers amb força circulació i en una zona en què hi ha diverses escoles.

Per donar resposta a aquestes queixes, recentment i de forma temporal, es va instal·lar un semàfor en taronja intermitent amb l’objectiu que els vehicles tinguin més cura en aquest punt.

Futura superilla del Camp de l’Arpa

Aquesta cantonada conflictiva desapareixerà i es convertirà en un espai de plataforma única per evitar els problemes que genera actualment. Una reforma forma part de la propera superilla del Camp de l’Arpa del Clot. Les obres han de començar aquest primer trimestre de l’any si es compleixen les previsions municipals.