Les obres de pavimentació de la rambla de Catalunya continuen aquest dilluns amb l’asfaltatge de les cruïlles dels carrers de Còrsega, Rosselló, Provença, Mallorca, València i Diputació i la Gran Via. Els treballs, que van començar a principis de maig, comporten afectacions de mobilitat a causa de la reducció de carrils. També romandrà sense sortida el tram de la rambla de Catalunya entre la Gran Via i el carrer de la Diputació. La intervenció forma part del Pla de manteniment integral.

Les afectacions més rellevants tindran lloc a la Gran Via, on a primera hora del matí només han quedat oberts dos carrils de circulació, un dels quals el carril bus en sentit Besòs. A mig matí, però, s’ha reobert un altre carril de circulació per a tots els vehicles.

Afectacions al transport públic

Aquest dilluns es restableix el servei de la parada de bus de Gran Via – Balmes, on paren les línies 7, 54, H12 i X1 en sentit Besòs. Però durant tota la jornada caldrà desviar les línies 7, 54 i H12 en sentit Llobregat.

La pavimentació continua el cap de setmana vinent

Els treballs per asfaltar la rambla de Catalunya continuaran el cap de setmana del 25 i 26 de maig amb la pavimentació de la calçada Besòs, és a dir, en sentit pujada. Dissabte les afectacions es limitaran al cordó serveis, mentre que diumenge es tallarà el trànsit i només es permetrà el pas de veïns i serveis pels carrers transversals.

A la ronda de la Universitat diumenge hi haurà un únic carril de circulació en sentit muntanya. En direcció mar, els vehicles es desviaran per la Gran Via i el passeig de Gràcia.