Els vehicles podran tornar a pujar pel carrer de Campoamor, en el tram comprès entre els carrers de Lloret de Mar i l’avinguda de l’Estatut, a partir de l’agost. Així ho ha avançat el districte d’Horta-Guinardó, després d’anunciar la mesura l’octubre passat. Inicialment, els canvis en la mobilitat s’havien de posar en marxa al primer semestre d’enguany, però finalment les obres no començaran fins a l’estiu. El conseller del PSC, Raül Ortega, justifica aquest canvi per l’increment de vehicles al carrer de Lloret de Mar, que s’ha multiplicat per 10 des que Campoamor és de baixada.

El districte descarta més canvis de mobilitat

Ortega ha donat resposta així a un prec del Grup Municipal de Junts en què també es demanava que s’estudiés la possibilitat de revertir els canvis del sentit de circulació dels carrers de Venècia, Carles Collet i Lloret de Mar per donar més fluïdesa del trànsit al barri d’Horta. Un extrem que el govern de moment no preveu, ja que la seva intenció no és suprimir la superilla d’Horta, que en el seu dia va impulsar sobretot BComú, sinó fer algunes correccions.

Marxa enrere a la superilla d’Horta: el carrer de Campoamor tornarà a ser de pujada
La via, que no acaba de funcionar en sentit mar, canviarà de sentit i tornarà a connectar amb la ronda de Dalt

Modicació del recorregut del bus 185

Els treballs de senyalització vertical i horitzontal es faran a l’estiu per minimitzar les afectacions de trànsit. El canvi afectarà també la Línia 185 de bus que haurà de modificar el seu recorregut, ja que a més del carrer de Campoamor també s’invertirà el sentit del carrer d’Eduard Toda, que tornarà a ser de baixada.