Les obres de la Meridiana tallen el trànsit de l’avinguda en el tram comprès entre els carrers d’Espronceda i de Josep Estivill. Segons ha informat l’Ajuntament de Barcelona, entre les 8 i les 20 h d’aquest diumenge es limitarà el pas de vehicles per executar els treballs de pavimentació. Els conductors només podran circular per un carril en sentit sortida de la ciutat.

El tall de trànsit afectarà també als pàrquings de la zona, que en determinats moments del dia no podran garantir l’entrada i sortida de vehicles, i limitarà el servei de les línies 62 i H8.

Primeres afectacions, des de dissabte

Aquestes no són les primeres afectacions en la mobilitat de l’avinguda Meridiana. Aquest dissabte, els treballs ja han ocupat el carril dret d’entrada a la ciutat i han deixat sense servei la parada situada al número 215 de l’avinguda.

Els talls es repetiran el 3 de desembre

Els talls de trànsit es repetiran diumenge, 3 de desembre. En aquest cas, es faran els treballs de fressat aglomerat de l’ample de la calçada en sentit entrada a la ciutat. Només hi haurà un carril de circulació i la de bus situada a l’avinguda de la Meridiana, 2015, quedarà sense servei.