JOSEP MARIA MONTANER, regidor de Sant Martí "La Guàrdia Urbana ho ha detectat i ho està estudiant quins dies de la setmana i quines hores es produeix més i quantes places d'aparcament de motos fan falta, les que envaeixen la calçada i la vorera. S'està fent aquest estudi per ja prendre una decisió definitiva pre habilitar places d'aparcament de motos a la calçada."

Aquests dies l’Ajuntament està col·locant avisos a les motos per informar-ne els conductors. En aquest avís, s’informa textualment que es posa “fi a la tolerància” i que a partir 13 de juny, el vehicle estarà en infracció i serà retirat per la grua municipal.

Per compensar la prohibició, el govern del districte ha anunciat que crearà noves places per a motoristes en llocs en què no molestin els vianants.

L’Ajuntament actua arran de les demandes veïnals en les dues darreres audiències públiques de Sant Martí, en les quals diferents veïns es van queixar de la gran permissivitat que es tenia amb les motos aparcades a la vorera en aquest tram de la rambla de Guipúscoa. L’equip de govern reconeix que la majoria de conductors que aparquen són usuaris dels equipaments esportius que hi ha en aquest punt del carrer i que la concentració de vehicles es produeix a determinades hores del matí i del vespre.

Entre les actuacions per facilitar l’aparcament legal i correcte de les motocicletes en aquesta zona, està la creació de més places de motos al voltant d’aquests equipaments.