investiguen una dona per conduir amb carnet fals

Un jove de 22 anys ha mort la matinada d’aquest dissabte en un accident de moto a la ronda de Dalt de Barcelona, segons ha informat l’Ajuntament. L’avís del sinistre s’ha rebut pels voltants de dos quarts de cinc de la matinada a l’entrada 5 de la B-20 (Vall d’Hebron-Ciutat Sanitària) en sentit Besòs.

Per causes que encara no se saben, el jove ha caigut amb la seva motocicleta i ha perdut la vida. La Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) de la Guàrdia Urbana s’ha fet càrrec de la investigació de l’accident.

Es tracta de la vuitena víctima mortal en sinistre de trànsit a Barcelona aquest any, quatre de les quals són motoristes, un dels col·lectius més vulnerables.

Quart accident mortal de moto del 2021

Aquest és el quart motorista mort en accident de trànsit aquest 2021. Els tres anteriors van ser a l’abril, dos amb pocs dies de diferència. L’últim va ser un home de 57 anys, que va morir en un accident a la ronda del Litoral el 27 d’abril. Un altre va passar només dos dies abans, el 25 d’abril, a la Dreta de l’Eixample. I el primer sinistre de l’any amb un motorista accidentat va ser el 19 d’abril a la Zona Franca. Amb aquesta, ja en són vuit les víctimes mortals en accident de trànsit des que va començar l’any.