ronda litoral

Un motorista ha mort en un accident de trànsit a la ronda del Litoral. Segons informa l’Ajuntament, els fets van passar aquest dilluns al km 7,2 de la ronda, en sentit Besòs, on el conductor va caure i va quedar greument ferit.

Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar unitats de la Guàrdia Urbana i del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que van traslladar l’home, de 57 anys, a un centre hospitalari, on poc després va morir.

Cinquena víctima mortal en accident

L’Ajuntament ha lamentat la mort i ha detallat que és la cinquena víctima mortal en un sinistre de trànsit a Barcelona aquest 2021, de les quals tres eren motoristes. El primer sinistre amb un motorista accidentat es va produir el dia 19 d’abril a la Zona Franca i el segon va ser fa dos dies a la Dreta de l’Eixample.

Les associacions demanen més formació viària

Segons Stop Accidents la reducció del trànsit per la pandèmia ha generat una sensació de falsa seguretat als conductors, que circulen més de pressa i més distrets de l’habitual. Una de les claus que apunten totes les associacions sensibilitzades amb el accidents de trànsit és que s’hauria de potenciar molt més, i fer obligatòria, la formació viària, ja en l’etapa escolar. Les associacions també critiquen algunes mesures que ha tirant endavant l’Ajuntament com la instal·lació de coixins berlinesos o blocs de formigó.