Com els anys anteriors, aquest dissabte, 24 de desembre, vigília de Nadal, els autobusos de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) faran la seva última sortida des de les parades d’origen a les 22 h i el servei de metro finalitzarà a les 23 h.

Per aquest motiu, aquest cap de setmana no hi haurà servei continuat de metro la matinada de dissabte 24 a diumenge 25. Pel fet de ser vigília de festiu, el metro obrirà el dia de Nadal a les 5 del matí i acabarà el servei a les 2 de la matinada. Dilluns, dia de Sant Esteve, hi haurà servei de dia festiu, entre les 5 del matí i la mitjanit.

El cap de setmana següent, amb motiu del Cap d’Any, hi haurà servei de metro ininterromput la nit que va del dissabte 31 de desembre al diumenge 1 de gener.

D’altra banda, els dies feiners entre el 23 de desembre i el 5 de gener s’espera una intensificació de la mobilitat al centre de Barcelona i les zones comercials de la ciutat i l’àrea metropolitana. TMB recorda que el metro serà l’opció més recomanable per eludir la congestió en el trànsit associada a aquestes dates.