Des d’aquest dilluns, Barcelona i Pequín ja estan millor connectades amb la posada en marxa d’un vol regular que opera quatre cops a la setmana. El vol inaugural ha arribat passades les 10 del matí amb 217 passatgers a bord. Per deixar constància d’aquesta inauguració s’ha batejat l’avió amb aigua i els dracs xinesos han aparegut a la terminal 1 fent una “performance” per rebre els primers passatgers.

Els dilluns, dijous, divendres i diumenges, el vol d’Air China transportarà els viatgers d’una ciutat a l’altra en 12 hores i 30 minuts. El vol fa una parada tècnica a Viena que dura una hora i mitja i que permet l’entrada de més passatgers. Durant aquestes primeres setmanes, els bitllets d’anada i tornada estan d’oferta, a 500 euros. L’aeroport de Pequín també servirà  d’enllaç amb altres ciutats xineses i amb 45 ciutats internacionals com Tòquio, Bangkok i Manila.

Air China preveu una ocupació del 82% en aquest primer vol regular entre Barcelona i Pequín, amb escala tècnica a Viena. D‘aquí a dos anys la companyia té previst fer un vol totalment directe que uneixi les dues ciutats.