Maletes que van i vénen. Cares de cansament i alguna rebuda. Són els afortunats que han pogut marxar de vacances per Setmana Santa. D'entre les destinacions internacionals més sol·licitades aquests dies hi ha Tel Aviv, Istanbul, Moscou i Nova York. "Molt maco. Molt gros tot. Edificis molt grans i tot molt bonic." També hi ha qui ha visitat altres ciutats estrangeres, i també nacionals. "Mèxic" "Las Palmas" "Astúries" "Romania" "Venècia" "León" "Avui Dilluns de Pasqua és el dia de major activitat a l'Aeroport de Barcelona-el Prat, amb 910 operacions entre arribades i sortides. En total aquesta Setmana Santa hi ha hagut un increment de vols de més de l'11% respecte de l'any passat." Això significa que enguany s'han ofert més d'un milió quatre-cents mil seients aquests dies, un 15% més que el 2013. Sigui com sigui s'han acabat les vacances i toca tornar a la realitat. "Escola, una altra vegada." "Ara ja s'ha acabat 'lo' bo. Demà a treballar tot el dia." "Està bé tornar. S'ha de tornar a treballar." Molts dels viatgers que han tornat ja esperen els mesos d'estiu per a fer la maleta una altra vegada i desconnectar de la rutina.

Les vacances s’han acabat per a molts. Toca començar a treballar i un dels epicentres d’aquestes arribades és l’aeroport de Barcelona-el Prat. Durant aquesta Setmana Santa s’hi han fet 8.641 vols, fet que ha suposat un increment de l’11,4% respecte a l’any passat. En aquestes dates les companyies han ofert 1.487.331 seients, un 15,5% més que el 2013. En concret, durant aquest dilluns, un dels de major volum de passatgers de tot l’any, hi ha una oferta de 157.099 seients i 910 operacions.

Les destinacions internacionals més triades han estat Nova York, Tel-Aviv, Moscou o Istanbul. Però també hi ha qui ha optat per aprofitar el bon temps i anar a les platges canàries o per visitar ciutats espanyoles com Astúries o Lleó. Qualsevol destinació és bona si es pot desconnectar de la rutina durant uns dies.

Els qui vulguin repetir escapada o els que ara no n’hagin pogut fet poden tenir en compte que el pont de l’1 de maig és a tocar. I, si no, sempre quedaran les vacances d’estiu.