El Servei Català de Trànsit preveu que aquest divendres s’iniciï un dels caps de setmana amb més desplaçaments de l’agost. La coincidència amb un dilluns festiu, per la Mare de Déu d’Agost, farà que s’incrementin els viatges des de l’àrea metropolitana en direcció a l’AP-7; l’horari més conflictiu serà entre les 8 h i les 14.30 h de dissabte. També hi haurà densitat a les carreteres en direcció a Andorra.

Pel que fa al transport aeri, l’Aeroport de Barcelona – el Prat també espera un cap de setmana de tres dies amb un nombre molt elevat de moviments: entre aquest divendres i dilluns n’hi haurà un total de 3.936. El dia amb més intensitat a l’aeroport serà diumenge, quan aterraran i s’enlairaran 1.022 avions i s’oferiran 186.356 places.

El transcurs del cap de setmana es preveu sense complicacions; l’única companyia que pot presentar alguns retards és Delta Air Lines, que arrossega problemes per una fallada informàtica al sistema controlador dels vols.

La tònica es repetirà al trànsit ferroviari. Renfe reforçarà en un 15 % els combois i espera rebre al voltant de 75.000 viatgers; les destinacions més concorregudes seran Andalusia, Madrid i el nord peninsular.