(ACN/Redacció) La Guàrdia Urbana de Barcelona ha denunciat 660 conductors de patinets elèctrics entre el 25 de setembre i l’1 d’octubre, en el marc d’un dispositiu de control específic de vehicles de mobilitat personal (VPM). De les 660 denúncies, 350 han estat per circulació incorrecta, i unes 130 per saltar-se els semàfors.

L’objectiu de la campanya, segons afirma el cos de seguretat municipal, era incrementar la seguretat viària, garantir una circulació correcta i afavorir el bon ús de l’espai públic.

La Guàrdia Urbana destaca, entre d’altres, que s’han denunciat infraccions com ara distraccions durant la conducció, no respectar semàfors i conducció negligent.

Especial atenció a Ciutat Vella i Sant Martí

La campanya s’ha fet a tota la ciutat, sobretot al front litoral, als districtes de Ciutat Vella i Sant Martí. S’ha prestat una atenció especial als cicles de més de dues rodes que ofereixen servei de transport de viatgers (trixis) amb contraprestació econòmica sense llicència. També ha estat objectiu d’aquesta campanya la inspecció administrativa dels locals i establiments dedicats al lloguer de VMP d’activitat econòmica.