Els conductors que aquest cap de setmana han optat per utilitzar la ronda de Dalt s’han trobat amb embussos importants a causa de les obres d’asfaltatge que es fan en aquesta via. Des de les 15 hores d’aquest dissabte i fins les 9 hores de diumenge la circulació en sentit Besòs ha estat totalment tallada entre la sortida 7 i la incorporació 5.  Els desviaments s’han fet per la calçada lateral —el passeig de la Vall d’Hebron— i això ha provocat embussos de més d’una hora, segons han denunciat diversos conductors que s’han queixat de l’horari dels treballs.

“Això s’ha de fer de matinada quan hi ha menys trànsit”, exclama un conductor, “no ara perquè tot i que és agost i hi ha menys trànsit, la gent també es mou”. I en la mateixa línia, una altra conductora denunciava que havia de ser a les 19 hores a Mataró i no arribava: “No s’entén que un dissabte, per molt que sigui agost, haguem d’estar d’aquesta manera. Que ho facin a les nits!”

Talls en sentit Llobregat des de les 23 hores

Els talls en sentit Llobregat s’han planificat a partir de les 23 hores de dissabte, quan s’ha previst que quedi tallada del tot la circulació entre la sortida 4 i la incorporació 6, fins les 17 hores de diumenge. També en aquest cas, els desviaments es faran pel passeig de la Vall d’Hebron.

Aquesta és la segona campanya d’asfaltatge que es fa aquest any 2021. En total, es renovaran 12.500 m2 de superfície.