Un tram de la ronda de Dalt de Barcelona se sotmetrà a obres d’asfaltatge i s’hi faran talls de trànsit aquest cap de setmana. Els treballs afectaran la circulació de vehicles entre el punt quilomètric 9+800 i el 10+400, és a dir, aproximadament entre les sortides 3 i 7 d’aquesta artèria viària de la ciutat.

Segons ha informat l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), es tracta de la segona campanya d’asfaltatge que es duu a terme aquest any. En aquesta ocasió, suposa la renovació de 12.500 m2.

Sense trànsit cap al Besòs fins diumenge al matí

En sentit Besòs, la circulació es tallarà totalment entre les 15 hores de dissabte i les 9 hores de diumenge i els desviaments es faran per la calçada lateral —el passeig de la Vall d’Hebron— entre la sortida 7 i la incorporació 5 en aquesta direcció.

D’altra banda, en sentit Llobregat, hi haurà un tall complet de la circulació en aquest àmbit entre les 23 hores de dissabte i les 17 hores de diumenge, amb desviaments també per la calçada lateral —el passeig Vall d’Hebron—, entre la sortida 4 i la incorporació 6.

L’AMB ha indicat que n’informarà degudament els usuaris de les restriccions de circulació, així com els itineraris alternatius que poden seguir. Es recomana l’ús d’altres vies mentre durin les restriccions.