Un tram de la ronda del General Mitre se sotmet a obres de pavimentació que comporten talls de trànsit aquest cap de setmana, els dies 7 i 8 d’agost. Els treballs es fan en el tram de la plaça de Prat de la Riba i la rotonda del carrer del Doctor Fleming, a Sarrià – Sant Gervasi, on hi ha afectacions en la circulació de vehicles.

Dissabte la calçada en sentit cap a la plaça de Prat de la Riba estarà tallada entre les 8 h i les 20 h. L’itinerari alternatiu proposat per l’Ajuntament és agafar els carrers del Doctor Fleming i de Bori i Fontestà, per l’avinguda de Sarrià. Durant l’afectació, s’anul·len les parades d’autobús de les línies H6 i 70 que hi ha al tram afectat. Els busos circulen per la ruta alternativa.

Els accessos als pàrquings estan habilitats

Diumenge es tallarà la calçada en sentit contrari, cap al carrer del Doctor Fleming, també entre les 8 i les 20 h. En aquest cas, els vehicles podran anar pels carrers de Numància, de Déu i Mata i d’Entença. Aquí també s’anul·len les parades de les línies H6 i 70. Segons informa l’Ajuntament de Barcelona, en aquesta fase es mantindrà en tot moment la circulació de la calçada del costat muntanya en sentit Llobregat.

Els accessos als pàrquings estaran habilitats tots dos dies.