Foto: Bombers de Barcelona

Accident de trànsit aquest dilluns, pels volts de les 16 h de la tarda, a la carretera del Carmel, al districte d’Horta-Guinardó. Un turisme i un autobús de TMB han xocat, i en la col·lisió s’ha vist afectat també un ciclomotor. L’accident ha acabat amb tres persones ferides, una passatgera de l’autobús, el conductor del ciclomotor i la conductora del turisme, que ha estat traslladada en estat greu a un centre hospitalari. Totes les persones ferides han estat ateses en primera instància al lloc dels fets per la infermera dels Bombers.

De moment, es desconeixen les causes de l’accident, i la Guàrdia Urbana ho està investigant.

Afectades dues línies d’autobús

A conseqüència de l’accident, hi ha hagut afectacions en la circulació de les línies V19 i 24 de TMB. En aquest moment, però, ja s’ha normalitzat la circulació.

Segon accident d’autobús en un dia

Aquest és el segon accident en què hi ha implicat un autobús de TMB aquest dilluns. L’altre s’ha produït a la Gran Via de les Corts Catalanes a les 10 h, quan un bus de la línia 72 ha xocat amb un taxi que es volia incorporar al carril bus. Tot i que ha estat un accident aparatós i el taxi ha quedat en creu davant de l’autobús, el sinistre no ha provocat ferits, si bé ha causat retencions de trànsit.