Trànsit intens aquest divendres a l’aeroport Josep Tarradellas Barcelona-el Prat. Fins a 928 operacions s’han programat en aquesta operació sortida per aire de Setmana Santa. És el dia de més operacions de tot aquest període de vacances que va començar divendres 31 de març i acabarà el dilluns 10 d’abril.

La xifra s’apropa als registres d’abans de la pandèmia: representa un 88 % de les operacions que es van fer el mateix divendres de l’any 2019 i supera les 886 de l’any passat.

El Divendres Sant és tradicionalment el dia de concentració de més moviment a l’aeroport, per sobre fins i tot, de les operacions que es registren a l’estiu.

En tota la Setmana Santa s’han programat 9.575 vols. De moment no s’estan registrant ni retards ni incidències destacables.

Conflicte amb conductors pirata

L’operació sortida coincideix amb un increment de la pressió dels taxistes sobre els conductors pirata de l’aeroport. Els taxistes denuncien que algunes persones hi accedeixen per captar turistes.

Cua taxis aeroport del Prat

Asseguren que ja n’han expulsat uns 40. Quan els detecten, els xiulen i informen els turistes que aquestes persones no són taxistes i que no tenen cap mena de llicència de transport de persones. Per pal·liar el problema, demanen, entre d’altres, una millor senyalització de la zona de taxis.