Guàrdia Urbana

La Guàrdia Urbana ha denunciat penalment un conductor que, aquest dimarts a les 20.45 h, circulava a 173 km/h per l’avinguda Meridiana en un tram en què la velocitat està limitada a 50 km/h. La velocitat, per tant, multiplicava per més de tres la velocitat permesa.

El conductor va ser enxampat per un radar fix i haurà de fer front a una multa de 600 euros i la retirada de sis punts del carnet de conduir. A banda, com que es tracta d’una infracció molt greu, haurà d’afrontar la denúncia penal, que pot comportar una pena de tres a sis mesos de presó, una multa de sis a 12 mesos o bé treballs en benefici de la comunitat. A més, també perdrà el carnet de conduir un mínim d’un any i un màxim de quatre.

Altres casos recents d’excés de velocitat

No és la primera vegada que la Guàrdia Urbana denuncia penalment un conductor per excedir la velocitat permesa. De fet, al gener la policia ja en va enxampar tres més. El més recent, un conductor que circulava a 125 km/h pel passeig de la Vall d’Hebron. També es va denunciar penalment un conductor que anava per la ronda de Dalt a 170 km/h  i un altre per la ronda del Litoral (B-10) a 163 km/h.