Com dilluns i dimecres de la setmana passada, avui els FGC han estat fora de servei des de les 12 fins a les 16 h. Durant aquestes quatre hores, no ha circulat cap comboi i totes les estacions s’han tancat al públic. L’aturada ha afectat les línies del Vallès i l’Anoia, així com les línies urbanes de Barcelona. Els treballadors dels Ferrocarrils han convocat aturades parcials tots els dilluns i dimecres del mes de novembre en protesta per la retallada d’un 5% del sou.

Durant aquesta franja horària, s’han tancat totes les estacions per motius de seguretat. Segons dades de Ferrocarrils de la Generalitat, la vaga ha afectat uns 75.000 usuaris. Els viatgers estan cada cop més molestos amb les aturades i es queixen que no s’hagi decretat cap tipus de serveis mínims.

Treva de cara a la setmana que ve

Dimecres es repetirà la mateixa situació, però de moment serà l’última vegada. El comitè d’empresa ha anunciat una treva en les aturades de cara a la setmana que ve. Volen esperar a conèixer els resultats de les eleccions i veure si canvien d’interlocutor abans d’anunciar noves mobilitzacions.