alta velocitat sants

Els trens d’alta velocitat de l’operadora Iryo han funcionat amb retard aquest divendres al matí. Els passatgers s’han queixat de manca d’informació per part de la companyia. A l’estació de Sants s’ha format una llarga cua de viatgers al punt d’informació de l’empresa ferroviària.

Iryo ha arrossegat aquests problemes després que aquest dijous una avaria obligués a suspendre la circulació dels trens d’alta velocitat entre Barcelona i Madrid. Adif va donar per restablert el servei després de sis hores i aquest divendres la resta de companyies treballen amb normalitat.

Queixes a les xarxes socials

Alguns passatgers amb un bitllet d’Iryo que no han pogut viatjar han compartir el malestar a les xarxes socials. Els usuaris s’han queixat que el telèfon de la companyia està saturat i que només han rebut un missatge en què se’ls informava que hi ha “importants retards a la línia Madrid-Barcelona”. En el text, lryo els dona l’opció de canviar o cancel·lar el trajecte.

Una part dels usuaris que han de viatjar aquest divendres un tren d’Iryo són passatgers que havien de viatjar dijous el vespre i que han passat la nit en un hotel a Barcelona.

Una altra passatgera, que finalment ha aconseguit viatjar, ha lamentat en una publicació a X (antic Twitter) que ha sortit de Barcelona a l’hora que hauria d’haver arribat a Madrid, és a dir, amb dues hores i mitja de retard.