La protesta dels pagesos ha tingut conseqüències en el trànsit a la ciutat encara aquest dijous al matí. A primera hora hi ha hagut talls per la presència dels tractors a diverses vies. És el cas, per exemple, de la Gran Via. El trànsit ha estat tallat en sentit Glòries, en el tram comprès entre la ronda de la Universitat i el carrer de Roger de Llúria. Ara, però, ja s’ha normalitzat.

També hi hagut talls de trànsit a l‘avinguda Diagonal d’entrada a Barcelona a primera hora del matí molts autobusos s’han hagut de desviar pels carrils laterals.

Marxa lenta per sortir de la ciutat

La majoria dels tractors, però, han marxat de la ciutat ben d’hora. Només hi ha hagut problemes de circulació al passeig de la Circumval·lació, on els pagesos han estacionat els vehicles per anar a peu fins al Parlament de Catalunya, on s’han reunit amb els grups i també amb la presidenta de la cambra.

Una jornada històrica de mobilitzacions

La presència de tractors a les vies principals a la ciutat s’ha produït després que aquest dimecres Barcelona visqués una jornada de mobilitzacions històrica, en la qual van participar 2.000 vehicles. Els pagesos van arribar en tractor de les terres gironines i de la Catalunya Central. Les columnes de la tractorada van entrar per l’avinguda Meridiana i la Diagonal. Els pagesos van anar a peu al Palau de la Generalitat de Catalunya per reunir-se amb el govern català.