robatori coure renfe entre mollet i granollers

Els trens de les línies R2 Nord i R11 de Rodalies circulen des de mitja tarda d’aquest divendres fora d’horari a causa d’un robatori de coure al tram entre Granollers Centre i Mollet – Sant Fost. Entre aquestes dues estacions els combois circulen per via única i això ha generat demores generalitzades. La incidència també afecta l’R8 i alguns dels trens de la línia s’han substituït per un servei per carretera entre Rubí i Castellbisbal per minimitzar els retards.

Sense previsions per restablir el servei

Segons Renfe, els tècnics d’Adif treballen a la zona per restablir el cable i, per tant, retornar la normalitat del servei al més aviat possible. Ara bé, no hi ha cap previsió sobre quan pot revertir-se la incidència. La situació desespera de nou els viatgers, que, per xarxes, han reclamat actuacions per part de Renfe i Adif per evitar aquests robatoris reiterats i solucions per poder desplaçar-se.

Dues setmanes negres

Aquest és el quart robatori de coure que pateix Rodalies des del 21 d’abril. En tots els casos, s’han produït demores i queixes dels usuaris. A més, aquesta setmana Rodalies ha registrat dues incidències més: d’una banda, el problema per renovar les targetes de viatges recurrents; de l’altra, l’avaria d’un tren a l’estació de Plaça Catalunya que va posar al límit de nou la paciència dels usuaris i va causar moments de tensió per pujar als vagons.