l1 metro barcelona

Cinc parades de l’L1 del metro de Barcelona han estat sense funcionament durant gairebé mitja hora per una incidència aquest dimarts al matí. En concret, la línia ha estat interrompuda entre la Sagrera i Fondo. Així, han estat del tot sense servei les estacions de Fabra i Puig, Sant Andreu, Torras i Bages, la Trinitat Vella i Baró de Viver. La incidència ha començat cap a un quart d’onze i ha quedat resolta una mitja hora després. Ara bé, la companyia avisa que durant una estona la freqüència de pas pot ser superior a l’habitual.

Comprovacions a l’interior d’un túnel

Segons han explicat fonts de TMB a betevé, el tall a la línia s’ha fet perquè tècnics de la companyia han de fer “una comprovació d’infraestructura a l’interior d’un túnel i no es pot fer amb els trens en circulació”. En concret, el túnel afectat es troba entre les estacions de Fabra i Puig i Sant Andreu, si bé la companyia no dona més detalls de la incidència.

Transports Metropolitans de Barcelona afegeix que el tram sense circulació ha quedat cobert amb les línies regulars de bus 62 i 96. També es podia enllaçar amb el bus M19 per arribar a Santa Coloma de Gramenet.