vehicles aparcats al carrer Tajo d'Horta

El barri d’Horta tindrà àrea d’estacionament regulat a partir de l’1 d’agost. Serà la zona 33 i comprendrà els límits que formen la rambla del Carmel, l’avinguda de l’Estatut de Catalunya, el passeig de la Vall d’Hebron i el passeig de Fabra i Puig. En total inclourà 1.520 places verdes amb prioritat d’aparcament per als residents a la zona. Els no residents podran estacionar-hi un màxim de dues hores dins de l’horari de regulació indicat i amb la tarifa corresponent segons l’etiqueta mediambiental del vehicle.

També està previst crear 1.545 places d’àrea de motos, 110 d’àrea DUM (per a càrrega i descàrrega de mercaderies) i 95 places d’àrea blava.

Al juliol es començaran a pintar els carrers afectats

Aquests dies s’està instal·lant la senyalització vertical als carrers per indicar les dates en les quals no es podrà aparcar per realitzar les obres d’implantació de l’àrea verda. Entre els dies 5 i 29 de juliol es pintaran les places d’estacionament i s’instal·laran els parquímetres i els senyals verticals. Durant aquest període s’enviaran cartes informatives als veïns inclosos dins la nova zona 33. Els residents empadronats a la zona que siguin titulars d’un turisme domiciliat a Barcelona no caldrà que facin cap gestió.

Vehicles aparcats al nucli antic d'Horta

Canvis de la zona 29 a la 33

Els veïns dels carrers inclosos en els límits de l’avinguda de l’Estatut de Catalunya i els carrers de Salses, de Lloret de Mar, d’Horta, dels Fontanet i de Porto, que fins ara estaven adscrits a la zona 29, amb aquesta regulació passaran a ser de la nova zona 33. En aquest cas, els residents d’aquest àmbit que siguin titulars d’un vehicle enregistrat podran aparcar a partir de l’1 d’agost a la zona 33.

Amb aquesta nova àrea verda es completa la implantació de l’estacionament regulat a tot el districte d’Horta-Guinardó. En total, 11 barris, el darrer dels quals va ser la Font d’en Fargues, el novembre passat.