La Festa Major del barri de Sant Antoni acaba, com cada any, amb la popular Cursa Sant Antoni. La competició s’iniciarà a dos quarts de deu del matí, però des de les vuit hi pot haver afectacions en tots els carrers per on transcorri. La prova, de 10 quilòmetres, s’iniciarà al carrer de Floridablanca i continuarà pels carrers de Casanova i Sepúlveda fins arribar a la Gran Via i la ronda de laUniversitat. Després de passar per la ronda de Sant Antoni i la ronda de Sant Pau els participants continuaran pel carrer del Parlament fins a tornar, altra vegada al carrer de Floridablanca.

Es preveu que les afectacions als entorns d’aquests carrers comencin a les vuit del matí i s’allarguin fins a la una del migdia. De fet, 24 línies de bus de TMB es veuran afectades per la cursa i per això s’ha recomanat utilitzar el servei de metro durant aquest diumenge al matí.

El túnel de la Rovira, tancat per obres

Durant aquest diumenge també es faran tasques de pavimentació als dos carrils de la part exterior del túnel de la Rovira, just abans de la boca. A partir de dos quarts de vuit del matí es tallarà la calçada després del carrer del Llobregós per pavimentar el tram i pintar la via, uns treballs que duraran fins les cinc de la tarda.

Els vehicles i autobusos es desviaran pel carrer del Pedrell, exceptuant els busos articulats que circularan pel passeig de Maragall.