accident paral·lel barcelona
Foto: David NT

Accident greu el que s’ha viscut aquest dimecres a la nit a l’avinguda del Paral·lel amb el carrer de Lleida, a Barcelona. Per causes que encara es desconeixen, una bici i dues motos s’han vist implicades en un fort sinistre i el ciclista ha acabat ferit a terra. Les primeres fonts consultades per betevé apunten que el ciclista es troba en estat greu.

Tal com ha explicat un testimoni dels fets a betevé, els serveis d’emergència han hagut de fer maniobres cardiorespiratòries al ciclista accidentat. Amb motiu de l’incident s’han desplegat diversos vehicles del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i també de la Guàrdia Urbana de Barcelona, que entre altres coses han regulat el trànsit al punt del xoc.

Ets testimoni d’un accident avui? Explica-ho a betevé!
Si has vist un accident a Barcelona o qualsevol carretera de Catalunya, pots comunicar-ho a betevé perquè en fem un seguiment i informar-ne tota la ciutadania

Un testimoni dels fets assegura que en total hi ha hagut tres ferits, si bé es desconeix l’estat concret de les altres dues persones.

Jornada d’accidents a Barcelona

Aquest és l’últim sinistre conegut aquest dimecres a Barcelona: al matí, un cotxe ha bolcat a la Gran Via i a la tarda, a la plaça de Karl Marx, un autobús ha xocat amb una moto.

Un cotxe bolca a la Gran Via amb el carrer de Sicília en un accident amb tres vehicles implicats

betevé ampliarà la notícia de l’accident en les pròximes hores.