accident paral·lel barcelona
Foto: David NT

Accident greu el que s’ha viscut aquest dimecres a la nit a l’avinguda del Paral·lel amb el carrer de Lleida, a Barcelona. Per causes que encara es desconeixen, una bici i dues motos s’han vist implicades en un fort sinistre i el ciclista ha acabat ferit a terra. Les primeres fonts consultades per betevé apunten que el ciclista es troba en estat greu.

Tal com ha explicat un testimoni dels fets a betevé, els serveis d’emergència han hagut de fer maniobres cardiorespiratòries al ciclista accidentat. Amb motiu de l’incident s’han desplegat diversos vehicles del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i també de la Guàrdia Urbana de Barcelona, que entre altres coses han regulat el trànsit al punt del xoc.

Un testimoni dels fets assegura que en total hi ha hagut tres ferits, si bé es desconeix l’estat concret de les altres dues persones.

Jornada d’accidents a Barcelona

Aquest és l’últim sinistre conegut aquest dimecres a Barcelona: al matí, un cotxe ha bolcat a la Gran Via i a la tarda, a la plaça de Karl Marx, un autobús ha xocat amb una moto.

betevé ampliarà la notícia de l’accident en les pròximes hores.