L1 metro barcelona

L’L1 del metro de Barcelona està completament aturada en plena hora punta, d’una banda, per una incidència a l’estació de Sant Andreu i, de l’altra, per una assistència sanitària a Espanya. Els combois no circulen a aquesta hora en tota la línia. Les afectacions han començat a les estacions de la Sagrera, Fabra i Puig, Sant Andreu i Torres i Bages, algunes amb transbordament a altres línies de metro i Rodalies de Catalunya.

Pocs minuts després, l’aturada s’ha estès a tota la línia. La normalitat ha tornat pels volts de les 18.20 h, quan tots els trens han pogut tornar a circular amb normalitat.

Primera incidència: activen l’alarma d’un vagó

La primera incidència s’ha produït a les 17.56 h, quan una persona ha activat l’alarma del vagó. Això ha fet bloquejar el sistema d’alarma, que no s’ha pogut reiniciar i ha provocat el bloqueig del mateix tren. Fonts de TMB han explicat a betevé que fins que no s’ha reparat això no han pogut tornar a posar en marxa el tren, gairebé 20 minuts després.

La segona incidència ha estat una indisposició per part d’un passatger en un vagó a l’estació d’Espanya, gairebé en el mateix moment que s’ha produït la incidència a Sant Andreu. Aleshores, s’ha tret la persona afectada fora del vagó per assistir-la i, aleshores, s’ha reiniciat el servei de metro amb normalitat.

Minuts d’espera dins del metro

Diversos usuaris lamenten que des de minuts abans de les 18 h han estat completament aturats, sense poder avançar ni un sol metre dins del comboi. Això, després d’un matí de complicacions a Rodalies de Catalunya per l’accident de tren a Montcada i Reixac.