Foto: Carlos Castillejo. Primer premi de la categoria Tempestes i temps advers del concurs Fotomet 2019.

Ets dels que fas vacances de Setmana Santa o dels que et quedes a casa aprofitant aquests dies? Sigui com sigui, segur que t’interessa saber quin temps farà per la Setmana Santa 2019, perquè sempre acaben sortint plans d’última hora. Per això, t’hem ofert la possibilitat de saber el teu temps a la carta, tant si passes aquests dies festius a Barcelona com a qualsevol punt de Catalunya o a algun altre racó del món.

Recupera el temps a la carta, aquí:

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Activitats de Setmana Santa 2019 a Barcelona” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/agenda/setmana-santa-2019-activitats-barcelona/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]

Com demanar el temps a la carta?

A partir de les 16 h d’aquest dimecres, Marcos Amores, meteoròleg de betevé, contestarà les peticions en directe. Ho podràs seguir per aquesta mateixa pàgina i també per Instagram, Facebook i Twitter de btveltemps, xarxes a través de les quals podràs fer arribar la teva consulta sobre el temps de Setmana Santa.

Previsió actualitzada dia a dia

Mentrestant, pots consultar la previsió meteorològica actualitzada fent un cop d’ull als mapes del temps. T’expliquem com avança el pronòstic de pluja i incertesa del cel durant aquests dies festius.