La previsió del temps per a dimarts anuncia el pas d’un embossament d’aire fred en altura que accentuarà la inestabilitat. Els xàfecs i tronades seran protagonistes a la tarda al prelitoral, i també en alguns trams de la costa. Podran arribar a Barcelona.

Previsió horària per a Barcelona:

  • 6 h: xafogor marcada.
  • 9 h: força núvols.
  • 12 h: inici del creixement de nuvolades i ambient càlid.
  • 15 h: xàfecs a tocar de la ciutat.
  • 18 h: temps insegur, amb nuvolades gruixudes.
  • 21 h: possibilitat de pluja abans de l’hora de sopar.

Dimarts molt inestable i amb estones de paraigua

Els xàfecs de la nit i la matinada s’aniran allunyant i donaran pas a un matí canviant, amb força estones de sol a partir de mig matí. El sol dispararà el creixement de les nuvolades cap al prelitoral abans del migdia.

Ambient càlid, tot i que no tant com dilluns.

Havent dinat s’aniran estenent els xàfecs per zones de muntanya que, posteriorment, avançaran cap a la resta de l’entorn metropolità, també a la costa. Els ruixats aniran acompanyats de tempesta i podran descarregar amb intensitat en alguns sectors.

La pluja podrà arribar a Barcelona en alguns moments. No estarà plovent tota la tarda, ni de bon tros, sinó que ho farà a estones. Caldrà seguir amb atenció els xàfecs que s’atansin des de l’interior.

Dimecres no farà net, hi haurà rebuf i ruixats de tarda

Dimecres s’allunyarà l’embossament d’aire fred però encara ens trobarem dins del seu radi d’acció. Els xàfecs tornaran a visitar punts de l’entorn metropolità de Barcelona a partir del migdia. Situació de rebuf i ruixats irregulars.

El temps s’estabilitzarà clarament a partir de dijous i tornarà a pujar la temperatura.