previsio-del-temps-dimarts-12-setembre-2023

La previsió del temps per aquest dimarts indica que tindrem un matí variable al conjunt de Barcelona. Amb el pas de les hores la nuvolositat es farà cada cop més evident i s’espera que al final del dia i durant la propera matinada puguin caure ruixats dispersos.

Previsió horària del temps per a Barcelona:

  • 6 h: mínimes sense canvis
  • 9 h: matí variable
  • 12 h: vent fluix
  • 15 h: augment dels núvols
  • 18 h: baixada de les màximes
  • 21 h: arribada de ruixats

Molts núvols i alguns ruixats

Aquest dimarts començarà amb molta inestabilitat. Sembla que a l’entorn metropolità el temps estarà ennuvolat durant la primera part del dia. A banda, a la resta de Catalunya començaran a aparèixer els primers ruixats per l’oest.

A la tarda ja s’esperen ruixats a bona part del país, amb tempestes a les comarques de l’Ebre. A Barcelona i tot l’entorn metropolità sembla que podrien arribar al vespre i estendre’s durant la matinada de dimarts a dimecres.

La temperatura experimentarà un petit descens, si bé les mínimes no variaran gaire respecte de dilluns. El vent bufarà fluix i la mar presentarà àrees de marejol.

Setmana insegura

A banda de les precipitacions de dimecres de matinada, durant la jornada només s’espera nuvolositat. Dijous es preveu l’obertura de moltes més clarianes, però amb més núvols al vespre. Ara per ara, els models indiquen que divendres a partir del migdia podrien tornar els ruixats.

Tot plegat, amb una temperatura que romandrà constant al llarg de la setmana, si bé divendres podria recular una mica més.