La previsió del temps per a dijous torna a anunciar calor i sensació de xafogor marcada. El sol tornarà a ser el gran protagonista del dia, tot i que també es podran veure alguns núvols baixos trencats en alguns moments. Dissabte arribarà un canvi de temps notable.

Matí: sol, xafogor i pocs núvols

Dijous de sol, tot i algun núvol baix procedent de la costa. El sol serà el protagonista del matí i s’accentuarà la sensació de xafogor, tot i que la nit no ha estat especialment feixuga. La temperatura màxima guanyarà un o dos graus respecte de dimecres. El vent serà feble i la situació marítima, bona.

Tarda: xafogor intensa i cel serè

Tarda assolellada i de calor intensa, sobretot al prelitoral, típicament canicular. A la costa la màxima es mourà al voltant de la marca dels 30 graus. Es mantindran la bona situació marítima i el vent feble. Entre el vespre i la nit tornaran a guanyar terreny alguns núvols baixos.

Es va confirmant el canvi de temps del cap de setmana

Divendres tindrem un dia amb més presència de núvols, però fins dissabte no notarem un canvi real.

Dissabte s’acostarà un embossament d’aire fred en altura. Serà una jornada de cel més canviant i amb ruixats i tronades de tarda cap al nord i el nord-est del país. A darrera hora els ruixats podran arribar fins a la mateixa línia costanera, sobretot de Barcelona cap al nord. Les tronades es podrien allargar durant la nit de dissabte a diumenge.

El temps canviant es mantindrà fins dimarts. El més rellevant serà el descens clar de la temperatura a partir de diumenge.