La previsió del temps per a diumenge indica que la situació meteorològica serà gairebé calcada a la de dissabte. Predominarà el sol i la calor es farà notar durant les hores centrals, sobretot a l’interior. Arran de costa el termòmetre recularà un o dos graus.

  • 9 h: suavitat ja de bon matí
  • 12 h: algunes bandes de núvols
  • 15 h: ambient càlid, però menys que dissabte
  • 18 h: sol
  • 21 h: cel enteranyinat

Jornada per gaudir de l’aire lliure

Diumenge serà un altre dia de temps anticiclònic. Predominarà el sol, encara que hi haurà algunes bandes de núvols alts i prims a estones.

Ja de bon matí l’ambient serà suau, i al centre de la jornada la temperatura s’acostarà als 25 ºC al litoral, mentre que a l’interior s’arribarà als 28-29 ºC a força indrets. Arran de costa la màxima baixarà un o dos graus respecte de dissabte.

El vent bufarà fluix en general, amb marinada del sud i del sud-oest. La mar es mantindrà molt tranquil·la.

Calor avançada sense data de caducitat

Dilluns de matinada hi haurà algunes bandes de núvols prims, però sembla que a l’hora de l’eclipsi lunar hi haurà una finestra de cel gairebé serè. Al llarg de la resta de la jornada aniran passant franges de núvols alts i es podria formar alguna boira costanera, preferentment al sud de l’àmbit metropolità.

Dimarts farà sol, tot i alguna boirina o banc de boira a punts del litoral que dimecres es podran fer més extensos.

La temperatura continuarà a la banda alta del termòmetre a les comarques del prelitoral. A la costa, en canvi, a mitjans de setmana podria recular si, finalment, la boira acaba fent acte de presència.