platja sant sebastià

La platja de Sant Sebastià està patint de valent els efectes del temporal marítim que colpeja el litoral aquesta Setmana Santa. El fort onatge ha agreujat la situació que la borrasca Nelson ja va deixar dimecres en aquesta platja, en bona part engolida pel mar. Les dutxes descalçades, les canonades a la vista i l’esvoranc de prop d’un metre d’alçària formen part del nou paisatge en aquest punt del litoral barceloní.

Els desperfectes que ja lluïa la platja de Sant Sebastià aquesta Setmana Santa són ara més evidents. Alguns ciutadans feien esport i d’altres passejaven aquest migdia entre canonades al descobert i un esvoranc que ha reduït dràsticament l’amplada de la platja. Un petit espigó improvisat, després que roques de dins del mar hagin quedat a la vista, ha servit perquè diverses persones es fessin fotografies.

Bandera vermella a la platja de Sant Sebastià

Durant la matinada d’aquest diumenge, les boies situades davant del port de Barcelona han registrat pics d’onada superiors als cinc metres. Aquest fort onatge també causa que aquest matí la bandera vermella onegi a la platja de Sant Sebastià.

Protecció Civil ha desactivat l’alerta per fort onatge i, per ara, manté la prealerta. Tot i això es demana extremar les precaucions en les activitats marítimes. De fet, amb la bandera vermella alçada a la platja de Sant Sebastià, els banyistes i surfistes han hagut de sortir de l’aigua.