El Col·legi Lestonnac ha organitzat aquest dijous al matí com a activitat lectiva netejar les costes i els voltants de la zona de la platja del Fòrum. La iniciativa ha tingut la participació de 370 alumnes, el claustre de professors i la direcció de l’escola. Amb l’objectiu d’apropar les problemàtiques mediambientals als joves i fer que prenguin consciència, la jornada ha servit per treballar la importància de conservar el nostre entorn natural.

Durant el dia, els estudiants s’han organitzat en grups de neteja segons el tipus de residu, entre els quals burilles, plàstics, cartrons, papers i altres deixalles. S’ha fomentat així el treball en equip per tal d’obtenir resultats positius, com ara el reciclatge i la protecció i preservació de la Terra.

Compromesos amb l’ODS número 14: vida submarina

Les tutories prèvies al desenvolupament de l’activitat han permès als alumnes centrar-se en un dels objectius de desenvolupament sostenible de la ONU, concretament el 14, que “busca conservar i utilitzar els oceans, els mars i els recursos marins de manera sostenible”. El projecte s’ha dut a terme amb la col·laboració de la Fundació Ecomar, una entitat sense ànim de lucre que té la missió de fer arribar als adolescents “la cultura del respecte marí de la manera més natural possible”.