‘Western’

Any: 2017
Duració: 100 min
País: Alemanya
Direcció: Valeska Grisebach
Repartiment: Meinhard Neumann, Reinhardt Wetrek, Waldemar Zang i Detlef Schaich
Gènere: drama

Un grup d’obrers alemanys irrompen en un poble búlgar per construir una central hidràulica. La tensió creix amb la seva actitud, que trenca amb la tranquil·litat de l’entorn. Tot i la temàtica, hi ha moments tractats amb gran sensibilitat, especialment a l’hora de parlar de la naturalesa humana.

‘Singled [out]’

Any: 2017
País: Espanya
Direcció: Mariona Guiu i Ariadna Relea
Gènere: documental

Documental sobre què suposa per a  moltes dones del món amb certa edat el fet d’estar solteres. Un recorregut a través de les experiències de cinc dones en diferents ciutats del món, entre les quals Barcelona.

‘Los 50 son los nuevos 30’

Any: 2016
Duració: 95 min
País: França
Direcció: Valerie Lemercier
Repartiment: Valerie Lemercier, Denis Podalydès, Patrick Timsit, Philippe Laudenbach, Xavier Lemaître i Hélène Vincent
Gènere: comèdia

Quan el seu marit la deixa per una dona molt més jove i, a més a més, perd el seu lloc de treball,  Marie-Francine, amb 50 anys, es veu gairebé obligada a tornar a casa els seus pares.

‘En tránsito’

Any: 2018
Duració: 101 min
País: Alemanya
Direcció: Christian Petzold
Repartiment: Franz Rogowski, Paula Beer, Godehard Giese, Lilien Batman, Maryam Zaree,Barbara Auer, Matthias Brandt i Àlex Brendemühl
Gènere: drama

Un home se’n va a França després de la invasió nazi i adopta la identitat d’un escriptor mort del qual té els papers. Atrapat a Marsella, coneixerà una dona que busca desesperadament l’home que estima.

‘El repostero de Berlín’

Any: 2017
Duració: 104 min
País: Alemanya
Direcció: Ofir Raul Graizer
Repartiment: Zohar Shtrauss, Sarah Adler, Tim Kalkhof, Roy Miller, Stephanie Stremler,Tagel Eliyahu, David Koren, Sagi Shemesh, Gal Gonen i Tamir Ben Yehuda
Gènere: drama

A Berlín, l’Oren, un enginyer constructor israelià que treballa periòdicament en un gran projecte, es veu atret per un pastisser, en Thomas. Només començar l’aventura amorosa, l’Oren mor en un accident de cotxe a Israel i el pastisser s’hi trasllada sense saber ben bé què està fent. Allà coneixerà la dona del seu amant, que li donarà feina a la cafeteria.

‘Qué guapa soy!’

Any: 2018
Duració: 110 min
País: els Estats Units
Direcció: Abby Kohn, Marc Silverstein
Repartiment: Amy Schumer, Michelle Williams, Emily Ratajkowski, Adrian Martinez, Kevin Kane,Ben Hopper, Lauren Hutton, Rory Scovel, Sarah Elizabeth Mitchell i Kayla Caulfield
Gènere: comèdia

Una noia plena d’inseguretats pel seu aspecte físic té un dia una caiguda important i quan es desperta creu que de sobte és la dona més guapa i professional del planeta. Què passarà quan vegi que en realitat no ha canviat res?

‘No dormirás’

Any: 2018
Duració: 105 min
País: l’Uruguai
Direcció: Gustavo Hernández
Repartiment: Belén Rueda, Eva De Dominici, Natalia de Molina, Germán Palacios, Eugenia Tobal,Susana Hornos, Juan Manuel Guilera, Joche Rubio, María Zabay i Miguel Ángel Maciel
Gènere: terror

En un hospital psiquiàtric abandonat, un grup de teatre avantguardista experimenta amb l’insomni per a la preparació del muntatge d’una obra creada 20 anys enrere per un grup de pacients. Amb els pas dels dies, aniran passant coses cada cop més difícils d’explicar.

‘Las maravillas del mar’

Any: 2017
Duració: 82 min
País: el Regne Unit
Direcció: Jean-Michel Cousteau i Jean-Jacques Mantello
Repartiment: Arnold Schwarzenegger, Jean-Michel Cousteau, Fabien Cousteau i Céline Cousteau
Gènere: documental

Narrada i produïda per Arnold Schwarzenegger, el documental recull el treball de la família Cousteau, utilitzant imatges singulars i meravelloses de la vida als oceans.

‘A estación violenta’

Any: 2017
Duració: 68 min
País: Espanya
Direcció: Anxos Fazáns
Repartiment: Xiana Arias, Xosé Barato, Nerea Barros, Laura Lamontagne i Alberto Rolán
Gènere: drama

A en Manuel li agradaria ser escriptor però, en lloc d’això, viu atrapat en la rutina, incapaç d’afrontar les seves emocions. Tindrà un retrobament inesperat amb els seus millors amics de l’adolescència.