Orient Express

Night and day
Sinopsi

Narra la història d'un miner (Liu Lei) que, molt unit a la família del seu mestre, acaba ficant-se al llit amb la dona d'aquest. Quan el mestre mor a la mina, un sentiment de culpa l'envaeix i emprèn diverses accions per afrontar-lo.

Director
Wang Chao

Repartiment
Lei Liu, Sun Guilin, Lan Wang, Xiao Ming, Wang Zheng, Zhang Guangjie

Any
2004

Durada
89 min

País
Xina

Productora
China Film Group Corporation

Gènere
Drama

Song Lang
Sinopsi

Saigon, a la dècada de 1980. Linh Phung és l’estrella d’una companyia itinerant de cai luong (òpera popular tradicional) i està molt endeutat amb un prestamista anomenat Dung, “Thunderbolt”. Tot i no tenir aparentment res en comú, els dos estableixen una relació jugant a un videojoc i descobreixen que pensen de manera similar i molts punts de connexió. Linh Phung sap que una vida ben viscuda és necessària pel seu art i Dung anhela l’art per tornar a una vida més digna de ser viscuda. La història, arrelada en el fatalisme i la fatalitat, està inspirada en l’estructura narrativa clàssica de l’òpera vietnamita. La pel·lícula es va presentar al Göteborg Film Festival 2019, al Tallinn Black Nights Film Festival 2018 i al Hawaii International Film Festival 2018, i va guanyar el Premi Tokyo Gemstone al Tokyo International Film Festival 2018.

Director
Leon Le

Repartiment
Kim Chi, Vu T. Le Thi, Phuong Minh, Huynh Ngoc, Bao Chau Nguyen, Lien Binh Phat, Kim Phuong, Huu Quoc, Tu Quyen, Hoang Sang, Hong Sap, Kim Long Thach, Tu Thanh.

Any
2018

Durada
102 min

País
Vietnam

Productora
Studio 68

Gènere
Drama