Barcelona... i acció

Diari d'una nimfòmana
Sinòpsi

Val té 28 anys, estudis universitaris, un gran atractiu i una posició econòmica còmoda. És, a més, una dona molt alliberada que busca experiències noves per satisfer la curiositat sexual. Se'n va al llit amb qui vol i quan vol. Aquest tipus de vida li ha creat problemes amb els homes, a la feina i amb els amics. Tot això afegit a la mort de l'àvia, li provoca un punt d'inflexió. Val, després d'enamorar-se i de viure una relació idíl·lica que s'acaba traumàticament, està desesperada i a punt d'acabar amb la seva vida: sola, amb deutes i sense autoestima. Aleshores, decideix dedicar-se a la prostitució de luxe; al principi, se sent satisfeta amb el que fa i, a més, guanya molts diners però aviat en descobreix la cara més sòrdida.

Director
Christian Molina

Repartiment
Belén Fabra, Leonardo Sbaraglia, Llum Barrera, Geraldine Chaplin, Ángela Molina, Pedro Gutiérrez, José Chaves, Jorge Yaman, Antonio Garrido.

Any
2008

Durada
97 min

País
Espanya

Productora
Canonigo Films

Gènere
Drama

L’amor és estrany
Sinòpsi

Víctor, un tècnic informàtic, es fascina per la Carlota, una prostituta. La perd de vista però, després d'una trobada ocasional amb una altra dona, se n'adona que és el testimoni d'un crim comés per la Carlota. L'home mai sabrà la autèntica veritat de la dona de la que s'ha enamorat però descobrirà un món violent i autodestructiu.

Director
Carles Balagué

Repartiment
Fernando Guillén, Constantino Romero, Mario Gas, Eulàlia Ramón, Montse Alcañiz, Pep Munné, Carles Sales i Margarita Minguillón.

Any
1988

Durada
89 min

País
Espanya

Productora
Carlos Balagué Mazón

Gènere
Comèdia