Cinema d'estiu

Sólo tú

data reemisió
Dijous a les 11:15h

Sinopsi

La Faith Corvatch va ser sempre un noia romàntica. Als 11 anys, durant una sessió d’espiritisme, li va ser revelat el nom del que estava destinat ser l’amor de la seva vida: Damon Bradley, de qui ella no n’havia sentit parlar mai. Han passat els anys,ara la Faith és una dona atractiva, té parella, treball fix, un pis bonic però no ha oblidat aquell nom. Deu dies abans de casar-se, rep la trucada d’un antic company de la seva parella que es disculpa per no poder assistir a la boda. El nom d’aquest vell amic és: Damon Bradley.

Director
Norman Jewison

Repartiment
Marisa Tomei, Robert Downey Jr., Bonnie Hunt, Joaquim de Almeida, Fisher Stevens, Billy Zane.

Any
1994

Durada
101 min

País
EUA

Productora
TriStar Pictures

Gènere
Comèdia

La vida fácil

data reemisió
Diumenge a les 16:00h

Sinopsi

En Luca (Stefano Accorsi) és un metge idealista i sensible que segueix endavant, tot i les enormes dificultats, un petit hospital humanitari a l'Àfrica. Allà compta amb l'ajuda d’en Mario (Pierfrancesco Favino), un reeixit cirurgià romà que s'ha fet ric a les clíniques privades. A tots dos els uneix la dona de Mario, Ginevra (Vittoria Puccini), qui dona a conèixer el motiu de la fugida del seu marit d'Itàlia: una investigació judicial per corrupció a la sanitat en la qual està involucrat.

Director
Lucio Pellegrini

Repartiment
Pierfrancesco Favino, Stefano Accorsi, Vittoria Puccini, Camilla Filippi, Angelo Orlando, Pietro Ragusa.

Any
2011

Durada
101 min

País
Itàlia

Productora
Blue Sky Films

Gènere
Comèdia

Mr. Jones

data reemisió
Dilluns a les 20:30h

Sinopsi

Mr. Jones és un home impulsiu i fascinant que atreu la gent amb el seu encant i la seva irresistible energia vital. De vegades, però, passa bruscament d'aquest estat d'eufòria a enfonsar-se en la desesperació i l'apatia. És un maníacodepressiu. La seva psiquiatra, la doctora Elizabeth Bowen, està decidida a ajudar-lo, però abans d'adonar-se'n ja se n'haurà enamorat perdudament.

Director
Mike Figgis

Repartiment
Richard Gere, Lena Olin, Anne Bancroft, Tom Irwin, Delroy Lindod, Bruce Altman, Lauren Tom, Lisa Malkiewicz.

Any
1993

Durada
107 min

País
EUA

Productora
Rastar Productions

Gènere
Drama

El novato

data reemisió
Dimarts a les 20:30h

Sinopsi

El Clark Kellogg (Matthew Broderick) és assaltat moments després d'arribar a Nova York, així que quan veu el seu atracador diversos dies després, s’hi enfronta. L'home promet tornar-li el que li ha robat i aconseguir-li una feina amb el seu oncle, el Carmine Sabatini (Marlon Brando), que resulta ser un cap de la màfia. Mentre el Clark continua amb el seu treball tèrbol per al Carmine, descobreix un complex inframon que ha cridat l'atenció de les autoritats.

Director
Andrew Bergman

Repartiment
Marlon Brando, Matthew Broderick, Bruno Kirby, Penelope Ann Miller, Frank Whaley, Jon Politot, Paul Benedict, Richard Gant.

Any
1990

Durada
97 min

País
EUA

Productora
TriStar Pictures

Gènere
Comèdia

Jovenes ardientes
Sinopsi

En Matt Larkin (Andrew McCarthy) és un nano benestant que estudia en una bona escola de Cincinatti, té bons amics i una xicota bonica. Un dia en Larkin travessa el pont que uneix Ohio amb Kentucky i hi troba la Jewel (Molly Ringwald), una noia camperola, diferent de les de la seva classe. En Matt no es pot treure del cap la Jewel, ja que té un caràcter seductor i una sensualitat enigmàtica que el desarmen.

Director
David Anspaugh

Repartiment
Molly Ringwald, Andrew McCarthy, Patti D'Arbanville, Ben Stiller, Leon Russom, Molly Hagan, Viggo Mortensen, Doug Hutchison, Chiara Peacock

Any
1988

Durada
88 min

País
EUA

Productora
Weintraub Entertainment Group

Gènere
Drama

Roxanne

data reemisió
Dijous a les 12:15h

Sinopsi

Adaptació moderna del clàssic d'Edmond Rostand Cyrano de Bergerac. El C.D. Bales, cap de Bombers d'un petit poble, és un poeta frustrat que no ha tingut sort ni amb la literatura ni amb les dones. En el cas de les dones, el problema és el seu enorme nas. Tot i això, intenta sense complexos seduir la Roxanne, una estudiant d'astronomia que prepara la tesi. Però ella se sent atreta pel Chris McDonell, un bomber tan guapo com maldestre amb les paraules.

Director
Fred Schepisi

Repartiment
Steve Martin, Daryl Hannah, Shelley Duvall, Rick Rossovich, Fred Willard, Max Alexander.

Any
1987

Durada
100 min

País
EUA

Productora
IndieProd Company Productions

Gènere
Comèdia

Tenías que ser tú

data reemisió
Diumenge a les 16:30h

Sinopsi

Tot comença de matinada en un mar tempestuós amb tres joves surfistes. Unes hores més tard, al camí de tornada pateixen un accident. A l'hospital Havre, la vida del Simón penja d'un fil. Mentrestant, a París, una dona espera un trasplantament providencial que li pugui allargar la vida. El Thomas Remige, un especialista en trasplantaments, ha de convèncer uns pares en estat de xoc que aquest cor podria continuar vivint en un altre cos. I salvar, potser, una vida.

Director
Sasha Gordon

Repartiment
Cristin Milioti, Dan Soder, Halley Feiffer, Kate Simses, Erica Sweany, Mark Gessner, Rachel York, Ashley Kate Adams.

Any
2015

Durada
78 min

País
EUA

Productora
It Had To Be You

Gènere
Comèdia

St. Elmo, punto de encuentro

data reemisió
Dimarts a les 20:30h

Sinopsi

Finalitzats els estudis, un grup d’íntims amics s’han d’enfrontar als problemes i desafiaments que els planteja la vida. Per molt que les seves aspiracions i noves relacions socials i laborals posin a prova l’amistat, s’aferren sempre a l’estimació, a l’estabilitat i a la seguretat que els proporciona el grup.

Director
Joel Schumacher

Repartiment
Emilio Estévez, Rob Lowe, Andrew McCarthy, Demi Moore, Mare Winningham, Ally Sheedy.

Any
1985

Durada
104 min

País
EUA

Productora
Columbia Pictures Corporation

Gènere
Drama

Un toque rosa
Sinopsi

L’Alim (Jimi Mistry) està absort per l’estil, els amors i els somnis del vell Hollywood que creu que està vivint amb l'esperit de Cary Grant (Kyle MacLachlan). Sent un jove asiàtic canadenc establert a Londres, l’Alim viu amb el seu encantador xicot anglès, el Giles (Kristen Holden-Ried), que no té cap idea de les fantasies de la seva parella. L’Alim i el Giles són feliços junts, malgrat la presència de Cary Grant, fins que la mare de l’Alim apareix de cop... ignorant que el seu fill és gai i pretenent que es casi amb una noia.

Director
Ian Iqbal Rashid

Repartiment
Jimi Mistry, Kris Holden-Ried, Suleka Mathew, Kyle MacLachlan, Veena Sood, Brian George, Liisa Repo-Martell, Raoul Bhaneja.

Any
2004

Durada
83 min

País
Canadà

Productora
Martin Pope Productions

Gènere
Drama