Enguany arribem a la cinquena temporada de Jazz it! a la sintonia de betevé 91.0 i ho fem seleccionant música de intèrprets nascuts un mes d’agost, per cert, un mes amb una alta natalitat de jazzistes . . .
Autèntiques llegendes, com Louis Armstrong, Count Basie, Benny Carter, Lester Young, Charlie Parker, Dinah Washington, Oscar Peterson, o més contemporanis, com Wayne Shorter, Pat Metheny o Charlie Haden, forman part d’aquesta llista.

A la segona part repassem la música de Jaco Pastorius, dins i fora de Weather Report, aprofitant que, entre el 16 i el 30 de setembre, a Girona, Figueres i Port Bou, es fa la segona edició del festival Jacophonic, dedicat a la seva memòria. Inclou concerts de projectes, generalment, liderats per baixistes, projecció de pel·lícules i exposicions de fotografies.
Seguidament escoltem música de la Soul Bop Band, liderada pel saxo tenor Bill Evans i el trompeta Randy Brecker, un dels plats forts del festival internacional de Jazz de Barcelona. Acabem amb una cançó d’Aretha Franklin.

Escolteu el programa sencer aquí:

1a part

2a part