El cap de setmana previ a la Mercè està farcit de diades castelleres. Diumenge hi ha programades tres diades a la ciutat. A més, s’hi sumen els actes de l’11 de setembre.

Diada del 1714

dimarts, 11, a les 11 h a la plaça Comercial

La Jove de Barcelona celebrarà la Diada del 1714 amb els Capgrossos de Mataró i els Nens del Vendrell. Com ja és tradició, la jornada començarà amb els pilars al jaciment i continuarà a la plaça Comercial.

Diada

dimarts, 11, a les 12 h a la cantonada del carrer del Bruc i la ronda de Sant Pere
Els Castellers de Sants i els Castellers de la Vila de Gràcia es trobaran a tocar del monument a Rafael Casanova. Al migdia aixecaran castells al costat dels Bordegassos de Vilanova.

Festa Major dels Indians

diumenge, 16, a les 11.30 h a la plaça del Rom Cremat

Ja diumenge, la Jove de Barcelona actuarà per primer cop al barri dels Indians. Serà a la plaça del Rom Cremat. Hi han convidat els Passadors de Sant Adrià de Besòs i els Castellers de Montcada.

Festa Major del Poblenou

diumenge, 16, a les 12 h al Parc Central del Poblenou

Els Castellers de Barcelona acomiadaran la Festa Major del Poblenou amb una diada a quatre bandes, amb els Castellers del Poble Sec, els Castellers de Badalona i els Castellers de Cerdanyola.

Festa Major d’Horta

diumenge, 16, a les 12 h al Parc Rieres d’Horta

Els Castellers de la Vila de Gràcia i els Castellers de la Sagrada Família participaran en la Festa Major d’Horta juntament amb els Castellers de Castelldefels i els Nois de la Torre.

XII Diada Albert Salvany a Vilanova i la Geltrú

diumenge, 16, a les 12 h a la plaça de les Cols [Vilanova i la Geltrú]

Els Castellers de Sants es desplaçaran fins a Vilanova i la Geltrú. Actuaran amb els amfitrions, els Bordegassos, i els Castellers de Lleida.