La cineasta barcelonina Elena Trapé estrena a les sales ‘Les distàncies’, la seva segona pel·lícula, després de triomfar al Festival de Màlaga. El film ens presenta quatre amics que viatgen a Berlín per sorpresa amb la intenció de visitar-ne un altre que viu allà. Les coses, però, no surten com s’esperaven, mostrant que les relacions entre els cinc companys potser no són tan bones com semblen.

 

Les distàncies

Amb aquesta pel·lícula, Elena Trapé reflexiona sobre la crisi dels 35 anys, quan les il·lusions que t’havies fet s’esvaeixen i queda la realitat de la teva vida, plena de clarobscurs. Alexandra Jiménez, Miki Esparbé, Isak Férriz, Maria ibra i Bruno Sevilla formen el repartiment d’aquesta història.

Elena Trapé torna al cinema vuit anys després de ‘Blog’, el seu debut en el llargmetratge per al cinema. Amb la seva primera pel·lícula, va retratar la generació d’adolescents ‘mil·lennials’ i la seva relació amb les xarxes socials. Molt aplaudida al Festival de Sant Sebastià, va contribuir a fer d’Elena Trapé un dels noms de futur del cinema català.