Comencem ‘Jazz it!’ amb la cantant que anomenaven “La Divina”: Sarah Vaughan, de la que escoltem les gravacions de 1950 amb Miles Davis a la trompeta.

A continuació, la cantant catalana Laura Simó ens presenta el seu projecte més nou, realitzat al costat del pianista Nito Figueras, basat en la música dels Beatles i que forma part del cartell del festival de Terrassa. Per acabar la primera part escoltem el trompetista nord-americà John Swana que estava programat també en el festival de la capital vallesana, però que va haver d’excusar la seva actuació per problemes de salut.

A la segona part entrevistem el pianista de Boston, actualment resident a Nova York, Michael Kanan i el bateria barceloní Guillem Arnedo, que ens han visitat a l’estudi de betevé 91.0 per fer-nos escoltar fragments del seu darrer disc a trio: Love them Madly, amb música de Duke Ellington i Billy Strayhorn. Acabem el programa amb la música del trompetista italià Paolo Fresu, un dels grans solistes a nivell mundial, que també visitarà Terrassa aquest mes de Març.

Escolteu el programa sencer aquí:

1a part

2a part