El grup de gòspel Harmònics es van instal·lar al soterrani de la botiga Kaburi quan va començar el camí en solitari. Joan Carles Graupera, que està al cor des de l’inici, explica que “vam veure que les persones que érem teníem moltes ganes de seguir,  moltes ganes de cantar, i moltes ganes d’autoorganitzar-nos”.

Així va començar el grup fa cinc anys. Van buscar directora i van créixer. Ara en són uns 20 o 25, la majoria dones. Jone Arteagoitia, que avui dirigeix el cor suplint la directora habitual, en destaca la motivació i la passió amb què canten, que els fa fixar objectius molt alts, encara que per ella tenen potencial per anar encara més enllà. Potser això és el que va atreure Valentina Lipuma, que els va conèixer per casualitat i ha estat l’última a sumar-s’hi. A ella la fascina que es pugui començar de zero, “sense conèixer el tema i, en dues hores, ja està tot armat”.

Potser perquè s’ho passen bé cantant, no només s’atreveixen amb el gòspel, sinó també amb temes més moderns que adapten al seu estil i incorporen als concerts que fan.