En temps de confinament, els grans noms del pop internacional cancel·len publicacions. Lady Gaga posposa la sortida del seu àlbum, però ens presenta la seva portada. És moment, doncs, que l’escena underground prengui protagonisme, i al nostre país sembla que ho hem vist molt clar.

A banda del duet inesperat i sensual entre Nathy Peluso i Rels B, aquests dies ens arribaven novetats de Rodrigo Cuevas, Samantha Hudson i María Escarmiento. I com que tot això demostra el talent prometedor que tenim a casa nostra, hem volgut conèixer més una artista a qui haurem de vigilar de prop: ZYBA. Fa escassos dies presentava ‘Voy a correr’, el primer avançament de l’àlbum que pretén publicar quan aquesta situació ho permeti. Mentrestant, ens colem a casa seva per saber més del seu univers.

I amb l’energia i llum que ens porta Lu Vargas serà impossible que no millorin els vostres ànims durant aquest confinament! La nostra estimada astròloga torna a l”Habitació 910′ per traçar la radiografia d’aquells nascuts sota el signe d’Aries, amb especial atenció a una gran diva: Céline Dion.

Tot això, i alguns viatges en el temps, us esperen aquí, a l’’Habitació 910’ de betevé!

(Foto de Marta Ruiz Vera)