parades llibres sant jordi

L’editorial Comanegra ha creat una parada virtual per Sant Jordi on tothom qui ho vulgui pot comprar un llibre del catàleg amb prop de 500 obres de diferents temàtiques. Joan Sala, director editorial de Comanegra, diu que han creat un projecte per acostar els llibres a la gent i ajudar a la vegada les petites llibreries durant la crisi sanitària del coronavirus.

Un 30 % de l’import de l’obra a una llibreria

La fórmula per obtenir un llibre és fàcil. L’usuari entra al web i compra un llibre que pot rebre a casa en tres o quatre dies. L’editorial també ofereix l’opció d’esperar a rebre’l després del confinament. Una de les novetats que ofereix la iniciativa és que el comprador pot donar un 30 % de l’import del preu de l’obra a la llibreria que vulgui. Només cal afegir-ho en el moment de fer la compra. Segons Sala, és una fórmula perquè “les petites llibreries puguin tenir més benefici en la venda d’un exemplar”.

Comanegra ofereix llibres signats per l’autor

Els llibres es començaran a enviar a partir del 14 d’abril. Alhora hi ha la possibilitat de demanar un llibre signat per l’autor. En aquest cas, l’usuari haurà d’esperar a rebre l’exemplar triat un cop passi el confinament.