Sobredosi de talent a l”Habitació 910′: dues de les veus més increïbles del panorama nacional i dos germans que no són germans omplen la suite del pop de betevé. I comencem amb tota mena de luxes: Ruth Lorenzo acaba de publicar ‘Miedo’, una balada potent sobre acceptar les pors per així poder superar-les. El tema, que va néixer en ple confinament, és el primer que coneixem de ‘Crisàlida’, l’àlbum que veurà la llum (mai millor dit!) a principis del 2021. Però no desaprofitarem una visita tan estel·lar, i repassem també la trajectòria de Lorenzo, passejant entre els seus artistes predilectes (de Mecano a Lady Gaga, passant per Michael Jackson) i, naturalment, per aquell icònic ‘Dancing in the rain’.

Agoney, per la seva banda, ens porta ‘Más’, que és també l’avançament d’un àlbum, però en aquest cas serà el seu debut i portarà per títol ‘Libertad’. No haurem d’esperar tant, arribarà a finas d’estiu, però mentre ho fem li demanem alguns detalls del que hi trobarem dins.

I els darrers convidats de la nit, Hnos Munoz, no són germans, com ja us hem dit, així que naturalment els preguntem pel nom, però també pel seu univers, el seu so i les influències, entre les quals ens destaquen Drake i els TOPS.

Encara ens queda temps? Doncs estrenem el nou àlbum de Black Eyed Peas, el nou tema d’Anuel AA i Bad Bunny o la col·laboració entre DELAPORTE i PUTOCHINOMARICÓN.

Les veus més increïbles, els tàndems més ideals, les melodies més tendres… El millor del pop us espera a betevé!